Студирање во САД и Англија

Студирање во САД

Стекнување диплома на некој од универзитетите или колеџи во САД нуди многу можности во понатамошната професионална кариера во својата земја и во странство. Уписот на факултет ви САД не е едноставен. Странските студенти често не знаат да проценат и да одберат адекватен факулет за себе. Во изборот на факултет и посредувањето за упис може да ви помогне агенција која се занимава со тоа.

За повеќе информации кликнете ТУКА

Студирање во Англија

За завршени средношколци, студенти и дипломирани студенти нудиме подготвителни програми за студирање во Велика Британија и САД – EF University Preparation.

За повеќе информации кликнете ТУКА