Сања Петрушевска – Уживавме во убавините на USA

Ви благодариме за можноста што ни овозможивте да уживаме во убавините на USA, во свет сосема разичен од нашиот. Само да ви посакаме и вам убаво и пријатно лето, а убавините од Cape Cod ќе ви ги раскажеме по доаѓањето во Македонија.
Поздрав
Сања и Стефан