Надица Сечкова – Фала за прекрасното лето…

Јас имам само пофални зборови за организацијата од ваша страна, се беше супер…браво за НАРОМ.
Работодавецот е ок, почнавме со втора работа, прекрасно е !
Поздрав и фала ви многу што ми овозможивте прекрасно лето !