Курсеви на јазици

Курсеви за јазици во странство

Почеток: Секој понеделник во текот на целата година
Дестинација: Велика Британија, Франција, Шпанија, Италија, Германија, Малта, САД, Канада,…
Сместување и храна: Во семејства, студентски домови, хотели, хостели,…
Времетраење: 2 недели и подолго
Пријавување: Во текот на целата година