INTERVIEWS AVAILABLE

Sun Valley ResortHospitality Crew$14.00 + tips /hour
Sun Valley ResortFood and Beverage Assistant$9.00 + tips /hour
Sun Valley ResortKitchen Help$16.00 /hour
Sun Valley ResortCashier$11.00 /hour
Sun Valley ResortHousekeeping$15.00 /hour
Sun Valley ResortLift Operator$16.00 /hour
Sun Valley Resort, Sun Valley, IdahoSpa Attendant$13.00 /hour
Sun Valley ResortCook$16.00 /hour
   
Santa Cruz Seaside Company, Santa Cruz, CaliforniaGuest Services$15.50 /hour
   
Two Mile Landing Restaurants And Marina, Wildwood, New JerseyFood and Beverage Assistant$5.13 + tips /hour
Two Mile Landing Restaurants And Marina,Wildwood, New JerseyHost/Hostess$14.00 /hour
Two Mile Landing Restaurants And Marina,Wildwood, New JerseyCook$17.00 /hour
Two Mile Landing Restaurants And Marina,Wildwood, New JerseyServer$5.13 + tips /hour
Two Mile Landing Restaurants And Marina,Wildwood, New JerseyKitchen Help$15.00 /hour
   
Northgate Resorts – Corporate, Grand Rapids, MichiganPark Services$11.00 /hour
Northgate Resorts – Corporate, Grand Rapids, MichiganHousekeeping$10.00 /hour
Northgate Resorts – Corporate, Grand Rapids, MichiganCashier$12.50 /hour
   
Timberline Lodge & Ski Area,Government Cp, OregonBus Person$13.75 + tips /hour
Timberline Lodge & Ski Area,Government Cp, OregonHousekeeping$18.00 /hour
Timberline Lodge & Ski Area,Government Cp, OregonCook$18.00 + tips /hour
Timberline Lodge & Ski Area,Government Cp, Oregon  
   
Morey’s Piers, Wildwood, New JerseyServer$5.26 + tips /hour
Morey’s Piers, Wildwood, New JerseyAttractions Attendant$15.00 /hour
Morey’s Piers, Wildwood, New JerseyGuest Services$15.00 /hour
Morey’s Piers, Wildwood, New JerseyFood and Beverage Assistant$15.00 /hour
Morey’s Piers, Wildwood, New JerseyPark Services$15.00 /hour
Morey’s Piers, Wildwood, New JerseyRide Operator$15.00 /hour
Morey’s Piers, Wildwood, New JerseyLifeguard$15.00 /hour
Morey’s Piers, Wildwood, New JerseyGames Attendant$15.00 /hour

Наром Травел ги наградува добрите студенти!

Ако имаш просек повисок од 8.00 во моментот на пријавување, те чека ПОПУСТ од $80!

Ако во септемврискиот или октомврискиот испитен рок 2022 си добил 10-ка на испит, добиваш попуст од $30 за секоја десетка!

За да го искористиш попустот потребно е да :

  • Се пријавиш на програмата W&T USA  во Наром Травел
  • Не си прва година на студии
  • Не си апсолвент
  • Не повторуваш година и не е пролонгирано студирањето
  • Немаш пауза во студирањето

Во текот на пријавувањето, потребно е да доставите уверение за положени испити

Попустот се пресметува при фактурирање на втора рата.

Попустите не се собираат со другите попусти и акции и меѓусебно се исклучуваат.

Пријави се на време, избери акција која најмногу ти одговара и започни незаборавна авантура!