Au Pair

01.09.2016

Програмите за бејбиситерки ( Au Pair ) се активни во текот на целата година. Пријавете се и бидете и Вие дел презадоволните учесници на овие програми. Америка , Франција , Германија, Шпанија чекаат на Вас .

Надица Сечкова – Фала за прекрасното лето…

Јас имам само пофални зборови за организацијата од ваша страна, се беше супер…браво за НАРОМ.
Работодавецот е ок, почнавме со втора работа, прекрасно е !
Поздрав и фала ви многу што ми овозможивте прекрасно лето !

Сања Петрушевска – Уживавме во убавините на USA

Ви благодариме за можноста што ни овозможивте да уживаме во убавините на USA, во свет сосема разичен од нашиот. Само да ви посакаме и вам убаво и пријатно лето, а убавините од Cape Cod ќе ви ги раскажеме по доаѓањето во Македонија.
Поздрав
Сања и Стефан