Наром Травел ги наградува добрите студенти!

Ако имаш просек повисок од 8.00 во моментот на пријавување, те чека ПОПУСТ од $80!

Ако во септемврискиот или октомврискиот испитен рок 2022 си добил 10-ка на испит, добиваш попуст од $30 за секоја десетка!

За да го искористиш попустот потребно е да :

  • Се пријавиш на програмата W&T USA  во Наром Травел
  • Не си прва година на студии
  • Не си апсолвент
  • Не повторуваш година и не е пролонгирано студирањето
  • Немаш пауза во студирањето

Во текот на пријавувањето, потребно е да доставите уверение за положени испити

Попустот се пресметува при фактурирање на втора рата.

Попустите не се собираат со другите попусти и акции и меѓусебно се исклучуваат.

Пријави се на време, избери акција која најмногу ти одговара и започни незаборавна авантура!