Skip to main content
 • Work & Travel USA

  Летни програми за културна размена. Студентите имаат можност да го усовршат англискиот јазик, да запознаат култура и да посетуваат САД...

  Детали

 • Au Pair – Чување на деца

  Програма наменета за девојки кои имаат можност за престој во одбрана на семејството 3-12 месеци...

  Детали

 • Work & Travel France

  Летни програми за културна размена. Студентите имаат можност да го усовршат францускиот јазик, да ја запознаат Франција и нејзината култура и да се стекнат со нови искуства.

  Детали

 • Јазични курсеви

  Курсеви за јазици во странство! Лондон, Париз, Малта....

  Детали

Au Pair - Чување на деца

Програма наменета за девојки кои имаат можност за престој во одбрана на семејството 3-12 месеци...

Повеке

Курсеви

Курсеви за јазици во странство. Почеток: секој понеделник во текот на целата година. Дестинација- Англија, Франција, Италија, САД...

Повеке

Студирање

Подготвителни програми за студирање и посредување при влез на универзитет. Услови: Завршено средно образование, положен соодветен тест.

Повеке

Работни програми

Стручно усовршување и стекнување практично знаење од области кои се предмет на студирање ....

Повеке

Прва и една од најдоберливите агенции за Work $ Travel USA. Повеке од 11 000 учесници на нашим програми ширум светот и 20 сезони на Work $ Travel USA.

Испратете ни барање за авио карти и хотели


Авио карти

  Your email

  Place of departure

  Destination

  Departure

  Arrival

  Вид на карта

  Возрасни

  Деца

  Хотели

   Your email

   Destination

   Check-in

   Check-out

   Соба

   Возрасни

   Деца