Skype Interviews

Февруари месец на Skype интервјуа !
Нови ТОП понуди , Хит на Work & Travel 2013 ! Само со Наром Травел !

 

1.Santa Cruz SeaSide Company, CA, Fev.13. 2013

Секогаш многу посакувана и барана локација повеќе…

2. Dornan’s In Moose, WY, Fev.12th.2013

Одлична понуда за групи  од 4 , супер работа, супер работодавец, супер услови на храна и сместување, одлично искуство на претходни студенти повеќе…

3. Story Land , Glen NH, Fev 26.2013

Долгогодишна понуда одлична з групи и студенти со добро познавање на англискиот јазик. Место каде студентите секогашсе враќаат.повеќе

4, Santa’s Village , Jefferson NH, Fev 2013

Забавен парк во кој ќе имате доволно работни часови , одлична дружба , супер лето. повеќе