Понуда на неделата

За оваа ја недела издвојуваме понудата за     Crown Plaza Lake Placid ,NY .

Студентите работеа на позиции :  Hospitality Crew – housekeeping , ass. server, kitchen help

 

Студентите беа платени : 8.75$ на час + 1,00 $ бонус. Има голем број на работни часови и можност за прекувремена работа која се плаќа   1,5 пати повеќе. Во местото има многу можност и за дополнителна работа.

 

Сместување :    сместувањето е на поседот на ресортот. Цената е 75$ неделно , со вклучени 3 оброци дневно.

 

Велат дека : уживале во работата, во тимската работа, односот на одговрните лица и менаџери кон вработените студенти е на високо ниво, дружба , забава.

 

За хотелот  велат :  велат би се вратиле повторно да работат во него, а работна понуда што со задоволство  би ја предложиле на идните генерации

 

 

www.crownplaza.com