DRD Pool Management

Работете како спасувач !!!
Имајте супер лето на базените во Maryland..
Плата ??? Супер…8.50’ -12.75 на час
Бонус ?? Дааа…

DRD Pool Management

 

Добар пливач сте ?

Не мислете се …Пријавете се за спасувач во проверена компанија со реноме и искуство. Работете на приватни супер базени во државата Maryland. Одлична локација, одлична работа, супер плата , гарантирани работни часови и прекувремена работа.

повеќе…