Донеси 5 пријатели

Донеси 5 пријатели да се пријават на програмата  Work & Travel USA и ќе добиеш БЕСПЛАТНА програма !!! Ти ја плаќаш само авио картата, здравствено осигурување и трошоци на визирање. Сам ја бираш опцијата на програмата на која сакаш да идеш. Оваа акција важи само за пријави предадени директно во агенцијата НАРОМ ТРАВЕЛ. Пријавените кандидати мора да ги исполнуваат сите услови пропишани со програмата и да претходно не учествувале на истата програма. Бројот на овие бесплатни места е ограничен. Побрзај и искористи ја можноста да поминеш незаборавно лето во Америка.