Донеси 3 пријатели

Донеси 3 пријатели да се пријават на програмата  Work & Travel USA и ќе добиеш попуст од 150 УСД на цената на програмата !!! Оваа акција важи само за пријави предадени директно во агенцијата НАРОМ ТРАВЕЛ. Пријавените кандидати мора да ги исполнуваат сите услови пропишани со програмата и да претходно не учествувале на истата програма. Бројот на овие бесплатни места е ограничен. Побрзај и искористи ја можноста да поминеш незаборавно лето во Америка !